Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΧΩΝ.


 

Καρδίτσα   29/07/2021.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


  Με το υπ αριθμ: 701/ 1/ 13 από 16-06-2021 έγγραφό μας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, διατυπώσαμε τις απόψεις μας για σταδιακή απόσυρση των δυνάμεων που διατίθενται για την φύλαξη του χώρου αποθήκευσης και διανομής των εμβολίων στην πόλη μας, καθώς όπως περιγράφαμε είχαν  εξαλειφθεί οι λόγοι που απαιτούσαν αυξημένη εγρήγορση και επαγρύπνηση για το σκοπό αυτό. 


Ένα μήνα σχεδόν μετά και με διαταγή του Αρχηγείου, η ανάσα που δίνεται στις υπηρεσίες και στους συναδέλφους μας, σε  δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι, δείχνει ότι η φυσική ηγεσία δίνει λύσεις, αφουγκράζεται τα δίκαια αιτήματα και λαμβάνει υπόψιν της κάθε φωνή που μεταφέρει την πραγματικότητα και τα υφιστάμενα προβλήματα, μέσα από τα έγγραφά της. 


Στην προσπάθειά μας αυτή, για σταδιακή μείωση ή πλήρη απεμπλοκή  μεγάλου αριθμού δυνάμεων που απασχολούνταν σε διάφορες φυλάξεις, δεν μπορούμε να μην εκθειάσουμε για ακόμη μια φορά την άψογη συνεργασία με τον ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, που στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης κάθε δικαίου αιτήματός μας, συνενώνοντας και υποστηρίζοντάς τα, όπως αυτά διατυπώνονται μέσα από ενέργειες και δράσεις του  σωματείου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: