Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.



Καρδίτσα 17/09/2019.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, κ. Αστέριο Μαντζώκα, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Η συνάντηση διεξήχθη, στα πλαίσια των επισκέψεων, που πραγματοποιεί ο νέος Γενικός, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Θεσσαλίας. Στο προεδρείο της ένωσης, πέραν του εθιμοτυπικού, δόθηκε η ευκαιρία να τεθούν προβλήματα, που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και τους υπηρετούντες συναδέλφους μας, ζητώντας την συνδρομή του, για την επίλυσή τους.

Τα βασικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων αφορούσαν:

α) Τις συχνές μετακινήσεις των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Διμοιρίας Υποστήριξης (Δ.Υ.) του Νομού μας, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών άλλων Αστυνομικών Διευθύνσεων, πολλές φορές με μεγαλύτερη Υπηρεσιακή αυτοτέλεια, που επιφορτίζουν με επιπλέον σωματική, ψυχική και οικογενειακή καταπόνηση, όλους τους συναδέλφους που στελεχώνουν τις δυο αυτές υπηρεσίες, καθώς και  τους υπόλοιπους παραμένοντες συναδέλφους, που καλούνται να καλύψουν τα κενά.  

β) Την άμεση ενίσχυση, των Ομάδων Π.Κ.Ε. με νέα οχήματα, που θα βοηθούν να ολοκληρώνεται η επιχειρησιακή δράση τους, σε κάθε περιοχή, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. 

γ) Την αναγκαιότητα εξεύρεσης έγχρωμου περιπολικού τύπου Τζιπ, για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο από ιδρύσεώς του, δεν διαθέτει τα μέσα, για να αντεπεξέλθει στην αποστολή και το σκοπό, για τον όποιο λειτούργει έως και σήμερα.

Ο κύριος Γενικός, κατανοώντας και γνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, ζήτησε να υπάρξει στο μέλλον στενή συνεργασία για την αντιμετώπισή τους, δηλώνοντας πως θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, στην προσπάθεια που καταβάλουμε για εξεύρεση λύσεων.
Θεωρώντας κοινά, τα προβλήματα όλων των Υπηρεσιών, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, επιδιώκουμε την επίλυσή τους και συνεχίζουμε απρόσκοπτα, να διεκδικούμε ένα καλύτερο εργασιακό αύριο για όλους!





Δεν υπάρχουν σχόλια: