Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


  Ως  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, προσπαθούμε πάντα να συμμετέχουμε με την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον συνδικαλιστικό χώρο. Την Τετάρτη 10/04/2019, συμμετέχοντας σε μια από αυτές, εκπροσωπηθήκαμε στην 4η Ευρεία συνδιάσκεψη της Γραμματείας Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, από την εκλεγμένη αντιπρόσωπό μας σε αυτή, Ανθυπαστυνόμο ΜΙΑΡΙΤΗ Κωνσταντία.

Η Γενική Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την συνεχιζόμενη και ακατάπαυστη δράση της, έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την θέση της γυναίκας αστυνομικού, όχι μόνο μέσα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και γενικότερα μέσα στο ευρύτερο φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας, γεγονός που τόνισαν στην ομιλία τους όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι που παραβρέθηκαν  τιμώντας την εκδήλωση.

Θεωρώντας ότι για να έχεις άποψη, χρειάζεται πρωτίστως γνώση και παραστάσεις,  συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε την Ένωση και τα μέλη μας, με συνεχή παρουσία των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας, σε κάθε επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται από τα  όργανα της Ομοσπονδίας μας.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: