Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μια πολιτεία που δεν δίνει σημασία σε αντικειμενικές φωνές αγωνιάς και κινείται με βάση τις ιδεολογικές κατευθύνσεις των εκαστοτε κυβερνώντων, δεν μπορεί ποτέ να υπάρχει πραγματική ασφάλεια.

Δεν είναι λίγες οι φόρες που οι συνδικαλιστικοί φορείς διατυπώνουν και διατυμπανίζουν λάθη και παραλείψεις σε έναν απαρχαιωμένο σχεδιασμό πρόληψης και γενικότερης αντιμετώπισης ομάδων που αντιδρούν με βιαιότητα λόγο αντίθετης ιδεολογίας που δεν συνάδουν με τα δημοκρατικά και θρησκευτικά ιδεώδη των περισσοτέρων κατοίκων αυτής της χώρας.

Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή κίνητρα ενός τυφλού χτυπήματος στο κέντρο της Αθήνας μια και η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 το πρωί στην πλαϊνή είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στα σκαλιά της εκκλησίας, δίχως να υπάρξει πρωτίστως προειδοποιητικό τηλεφώνημα για αποφυγή απώλειας ανθρώπινης ζωής, πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα ότι η απώλεια η οι απώλειες ανθρώπινων ζωών σε έναν χριστιανικό Ναό μέσα στα Χριστούγεννα μπορεί να ήταν ο στόχος.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ο νεωκόρος της εκκλησίας και ένας συνάδελφος Αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο να διαπιστώσει εάν πρόκειται για ύποπτο αντικείμενο και στην συνέχεια να ενημερώσει για τα περαιτέρω το κέντρο Άμεσης Δράσης Αθηνών.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, στέλνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στα θύματα, μιας τυφλής και ωμής βίας! 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ δίχως αστερίσκους όλες τις πράξεις βίας απ όπου κι αν προέρχονται και ιδιαίτερα τις επιδιώξεις κάθε ονειροπόλου ψευτοιδεολόγου επαναστάτη, λέγοντάς του ότι η Δημοκρατία και τα όργανα που την πλαισιώνουν δεν τρομοκρατούνται, αντιθέτως τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των συμπολιτών μας με περισσότερο σθένος!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: