Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΥΡΙΑ ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με την Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κυρία ΒΡΑΝΤΖΑ Παναγιώτα, συναντήθηκε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.

Κύριο θέμα της συνάντησης και της συζήτησης που διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, αποτέλεσε η συνάντηση που πραγματοποίησε η ίδια προ ολίγων ημερών με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κύριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και αφορούσε μεταξύ άλλων την μετεγκατάσταση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας.

Η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στο υπάρχον ανεκμετάλλευτο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων, αποτελεί χρόνιο αίτημα όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων του Νομού και η συμμετοχή της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας σε κάθε δράση και συνδρομή ως προς της επίλυση του αιτήματος αυτού θεωρείται επιτακτική και δεδομένη.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για πολλά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς, την παλαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή, την άσκοπη καταπόνηση του προσωπικού που εργάζεται στην Ο.Π.Κ.Ε. και στη Διμοιρία Υποστήριξης με τις συχνές μετακινήσεις, τα προβλήματα που έχουν επιφέρει οι μειώσεις των προσλήψεων στο σώμα, το μεταναστευτικό και για τη νέα Υπηρεσία Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που θα δημιουργηθεί, κατανοώντας και καταγράφοντας πολλά από αυτά.

Η Κυρία ΒΡΑΝΤΖΑ αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που σκοπό έχουν την επίλυση και την γνωστοποίηση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε ακατάπαυστα να συνεργαζόμαστε και να εργαζόμαστε ανιδιοτελώς γι αυτό το σκοπό.Δεν υπάρχουν σχόλια: