Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ.

ΘΕΜΑ: «Έκτακτη Εισφορά»



Σας γνωρίζουμε ότι την 8η Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσή μας κλήθηκε να συνεδριάσει για λήψη αποφάσεων μεταξύ άλλων θεμάτων και για το υπ. αριθμ: 502/8/75 από 02 Αυγούστου έγγραφό σας που αφορά την συμμετοχή ή μή της ένωσής μας σε έκτακτη παρακράτηση ύψους 5Ε τα οποία θα διατεθούν για την αποκατάσταση της λειτουργίας του «Λύρειου Ιδρύματος».

   Η απόφαση των παριστάμενων μελών για συμμετοχή στην έκτακτη κράτηση που προτείνατε ήταν ομόφωνα αρνητική και αυτό γιατί θεωρούμε ότι οι ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών  μεγάλων εταιριών και τραπεζών που αναλαμβάνουν την πλήρη αποκατάσταση κάθε βλάβης που έχει υποστεί το εν λόγο  ίδρυμα, καλύπτει στο έπακρο την αγωνία όλων μας για γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα τόσο των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό όσο και των φροντιστών τους.

  Η Ένωσή μας από την αρχή του δράματος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις συστήνοντας άμεσα τριμελή επιτροπή παρακολούθησης και δράσης αποτελούμενη από τους προέδρους της ΙΡΑ, των Συνοριακών Φυλάκων και της Ε.ΑΣ.Υ. αποδεσμεύοντας από τις πρώτες ημέρες του πύρινου εφιάλτη ένα σημαντικό ποσό το οποίο με κοινή απόφαση του συντονιστικού οργάνου θα διατεθεί στις πυρόπληκτες οικογένειες μέσω της Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

  Η συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας σε δράσεις που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δεδομένη και δηλώνουμε παρόν σε προτάσεις ή σκέψεις που θέτουν ως στόχο την συνεισφορά εκεί που θα κριθεί ότι χρειάζεται πραγματικά!


                                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


  ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης
         
                     Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                           ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: