Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Κ. ΚΩΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Καρδίτσα  04/ 10/ 2022.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

      Συνάντηση με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  κ. ΚΩΤΣΟ Γεώργιο  πραγματοποίησε η κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 01/ 10/ 2022, στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει ξεκινήσει από το τέλος καλοκαιριού με πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς της Θεσσαλίας και του Νομού μας.  

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, τη γενική γραμματέα του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Μαρία και τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο, επισκέφτηκε το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  κ. ΚΩΤΣΟ Γεώργιο  και τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων θεμάτων, για την ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων  μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται καθημερινά ώστε να μετουσιωθεί  αυτή η ευκαιρία σε πράξη. 

Ο κ. ΚΩΤΣΟΣ μας μετέφερε τη διαβεβαίωση ότι από πλευράς του ήδη καταβάλλεται και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια που απαιτείται ώστε να καταστεί δυνατή η εκπλήρωση ενός πολύπλοκου εγχειρήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας ενημερωθήκαμε για τις συζητήσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει με υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τις προσεχείς ημέρες ευελπιστεί σε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για να συζητηθούν οι δυσκολίες και οι λύσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή να συζητάμε ανοικτά πλέον για μια θετική εξέλιξη ενός αιτήματος που αποτελεί και αίτημα ολοκλήρου του Νομού Καρδίτσας.

Η τεράστια κοινή προσπάθεια που απαιτείται, η αγαστή συνεργασία και ο συντονισμός όλων των υγιών δυνάμεων που μπορούν να φέρουν το αίτημα μιας ολόκληρης πόλης στα πρόσωπα που φέρουν την τελική ευθύνη, αποτελεί για εμάς και τους συνομιλητές μας πρωταρχικό στόχο, ευελπιστώντας  για μια θετική εξέλιξη που επηρεάζει ουσιαστικά ολόκληρη την τοπική  κοινωνία. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: