Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Καρδίτσα    26/ 11/ 2021.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

     Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μετά το πέρας των εργασιών, της σημερινής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παραβρισκόμενους συναδέλφους μας, η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, για την στελέχωση των οργάνων (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) αυτή, όπως πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσής μας, υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα μπορούν  να κατατεθούν, μόνο από οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και η αίτηση κάθε ενδιαφερόμενου, θα πρέπει να κατατεθεί στην τριμελή επιτροπή που ορίστηκε γι’ αυτό το σκοπό, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, μέχρι και την Κυριακή 28/ 11/ 2021 και ώρα: 23:59 μ.μ.

Κατάθεση υποψηφιότητας, για τους αποσπασμένους συναδέλφους μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, μπορεί να πραγματοποιηθεί με αποστολή mail εντός προθεσμίας, στον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gianniskostopoulos89@gmail.com

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.


-Ο-

   ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

697 432 7165.

 

-ΤΑ  ΜΕΛΗ-

               ΣΑΝΤΑ Ζωή.                                                               ΜΠΟΥΚΑΡΗΣ Μιλτιάδης.

               693 237 2463.                                                                     697 830 5448.

Δεν υπάρχουν σχόλια: