Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.


Καρδίτσα 07/05/2021.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

  «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», ονομάστηκε πριν από τρία (3) έτη, μια σημαντική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στήριξε ενεργά τόσο η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, η Ένωσή μας και όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στο Νομό μας.

Πρωταρχικοί στόχοι της δράσης αυτής, ήταν η προώθηση της ανακύκλωσης και η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης. Ο συνδυασμός αυτών των δυο στόχων όμως, επέφερε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εξίσου σημαντικό και ανταποδοτικό. 

Σύμφωνα με το υπ. αρίθμ.12023 από 19/04/2021 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης, από  την  ανακύκλωση  πλαστικών  μπουκαλιών  και  μεταλλικών  κουτιών,  την  τριετία 2018 - 2020 προέκυψε το ποσό των 107.331,94 ευρώ, το οποίο και πιστώθηκε στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού των σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ενισχύοντας τη δράση αυτή ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε να βοηθάμε οικογένειες που δεν στάθηκαν τυχερές, αλλά δεν έπαψαν στιγμή να ανήκουν στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο της Ελληνικής Αστυνομίας και να αποτελούν οι οικογένειές τους δικιές μας οικογένειες!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά, θέτοντας ως στόχο κάθε χρόνο να ενισχύουμε την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια με μεγαλύτερα ποσά!





Δεν υπάρχουν σχόλια: