Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για όλους, οι κακουχίες και τα εμπόδια συνεχίζουν να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς. Το αύριο δεν θα είναι το ίδιο με το χθες και οφείλουμε άμεσα να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Η φυσική και η πολιτική ηγεσία υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα μας για την αντιμετώπιση όλων αυτών των δύσκολων συνθηκών. Μισθολόγιο – βαθμολόγιο, αναβάθμιση και αντικατάσταση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό με μάσκες και πλεξιγκλάς, ήταν λίγες από τις πολλές υποσχέσεις που μοιράστηκαν απλόχερα. Μέχρι σήμερα αναμένουμε να γίνουν πράξεις, καθημερινά όμως οι Έλληνες Αστυνομικοί πληρώνουν βαρύ τίμημα από τις αυξημένες πάρεργες υποχρεώσεις που τους ανατέθηκαν με ευκολία, δίχως ανταπόδοση, δίχως στοιχειώδη αναγνώριση! 

Οι τοπικές ενώσεις επιδίδονται σε έναν διαρκή αγώνα δρόμου, για την κάλυψη των ελλείψεων, που με τα χρόνια δημιουργούνται, προσπαθώντας άτυπα να  αντικαταστήσουν την επίσημη πολιτεία με τα λιγοστά  μέσα που διαθέτουν.

Στη συνεχόμενη προσπάθεια μας να θωρακίζουμε τους συναδέλφους μας απέναντι στους κινδύνους και στις προκλήσεις των καιρών, υλοποιήσαμε άμεσα πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και προχωρήσαμε σε άμεση παραγγελία και διανομή υφασμάτινων προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων, με κεντημένο το λογότυπο POLICE σε όλους τους υπηρετούντες της Δ. Α. Καρδίτσας.

Παρόντες στα δύσκολα, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να στηρίζουμε τους συναδέλφους μας!







Δεν υπάρχουν σχόλια: