Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΡΩΓΗΣ.


 

Καρδίτσα   29/ 09/ 2020.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 


  Από τη στιγμή που η θεομηνία άφησε το καταστροφικό της σημάδι πάνω από το Νομό Καρδίτσας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων επιστράτευσε όλες του τις δυνάμεις για να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να οργανώσει δράσεις που βοηθούν τους πολίτες και τους συναδέλφους μας.

Μέσα από μια σειρά εγγράφων, για τα υπηρεσιακά οχήματα που υπέστησαν ζημιές, για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, την επιστολή για έκδοση νέας εγκυκλίου από το ΤΕΑΠΑΣΑ για συναδέλφους που δεν κατάφεραν να υποβάλουν αίτημα στο ταμείο, προσπαθήσαμε να προβάλλουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες που θα είναι χρήσιμες για τη σταδιακή επιστροφή στη κανονικότητα. 

Σειρά έχουν οι αιτήσεις των πληγέντων συναδέλφων μας μετά από επικοινωνία του προεδρείου της Ένωσης με το Δ.Σ. του ιδρύματος εξοχές από την επόμενη μέρα των καταστροφών. Από μέρους μας ζητήθηκε η  στήριξη του συνόλου των πληγέντων συναδέλφων μας μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Αρωγής. Λίγες μέρες μετά, έχουν αποσταλεί στις γραμματείες ενημερωτικά που αναφέρουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται να προσκομίσουν όσοι από τους συναδέλφους μας έχουν υποστεί ζημιές από τη πρόσφατη θεομηνία. Η εξέταση τους όπως έχουμε ενημερωθεί, θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και αποσταλούν όλες οι αιτήσεις για τις οποίες ενδέχεται να γίνει ξεχωριστή συνεδρίαση.

Από την πλευράς μας ευχαριστούμε θερμά το ίδρυμα εξοχές για την άμεση ανταπόκριση του, τη    Δ. Α. Καρδίτσας για τις ενέργειές της και τις γραμματείες των υπηρεσιών που ανέλαβαν την ενημέρωση, τη  συλλογή και αποστολή των δικαιολογητικών.

Η επούλωση των πληγών που η θεομηνία έχει φέρει, ακόμη κι αν αργήσει να επιτευχτεί στο ακέραιο, στο τέλος όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί και να προχωρήσουμε.  

Συνεχίζουμε !


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                   -Ο-                                                                                 -Ο-

       ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.                                               ΜΑΚΡΗΣ  Ιωάννης.

        693 241 4194.                                                                 697 286 9062.


Δεν υπάρχουν σχόλια: