Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.




Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, είναι ένα από τα ζητήματα που όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς θέτουν ως προτεραιότητα στα άμεσα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.
Το διοικητικό συμβούλιο της ένωσής μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτό το δύσκολο κομμάτι, επιχειρεί την επίλυσή του με την ανέγερση νέου και σύγχρονου κτιρίου που θα στεγάσει τη  Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο του προσωπικού που εργάζεται σε αυτή, όσο και των πολιτών που θα την επισκέπτονται.
Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Αστυνομικών της Δ. Α. Καρδίτσας, προωθήσαμε το  κτιριακό ζήτημα, ψάχνοντας παράλληλα τις καλύτερες επιλογές για την επίτευξη αυτού του σκοπού.
Ένα από τα σημαντικότερα βήματα και αρχή της διαδικασίας μέχρι την τελική επίτευξη του, έγινε την Τέταρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, με την παραχώρηση έκτασης γης από το δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας, για ανέγερση ενός νέου κτιρίου που θα πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με τριμελή αντιπροσωπεία της, αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Οργανωτικό Γραμματέα ΡΕΠΠΑ Στέργιο και το Μέλος της ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ Αθανάσιο, παρακολούθησε τη σημαντική αυτή ψηφοφορία, κατά την οποία με  τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας ανοίγει επίσημα ο δρόμος για το επόμενο βήμα.
Κοντά μας και μέχρι την ολοκλήρωση της  προσπάθειας αυτής με ουσιαστικό ρολό στάθηκαν, ο  νυν αντιδήμαρχος Καρδίτσας και Αντιπρόεδρος της ένωσής μας ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπύρος, καθώς και ο νυν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας ΣΒΕΡΩΝΗΣ Παναγιώτης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: