Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.


ΚΑΡΔΙΤΣΑ 16/ 08/ 2019.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ 


Κύριε Διευθυντά,

Με την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως επικεφαλής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, κληθήκατε άμεσα να διαχειριστείτε τις επιθυμίες των συναδέλφων μας, για εσωτερικές μετακινήσεις των ιδίων για λόγους που αναφέρουν στις αιτήσεις τους.


Μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων, η αίσθηση που μένει στους αιτούντες μετακίνηση, αλλά και στους υπόλοιπους υπηρετούντες συναδέλφους, είναι της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας ικανοποίησης περισσοτέρων αιτημάτων, που θα μπορούσε να επιτευχθεί, σε μια περίοδο που η Δ. Α. Καρδίτσας ενισχύθηκε με σημαντικό αριθμό συναδέλφων, μετά από πολλά χρόνια και μετά από προσπάθειες που καταβάλαμε ως Ένωση. 


Δυσάρεστη έκπληξη, αποτέλεσε δε το γεγονός μετακίνησης τριών (3) εξαιρετικών συναδέλφων από τις υπηρεσίες τους, δίχως δική τους αίτηση και δίχως ενδείξεις, που να δικαιολογούν  υπηρεσιακά την απομάκρυνσή τους, προκαλώντας την αιτιολογημένη αποχώρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, του εκλεγμένου αντιπροσώπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, από το Συμβούλιο Μεταθέσεων πριν την ολοκλήρωσή του, φέρνοντας σε όλους αναμνήσεις παλαιοτέρων ετών, όπου στιγματίζονταν συνάδελφοι γενικά και αόριστα δίχως επαρκείς αιτιολογήσεις …


Κύριε Διευθυντά, πέραν του θεσμικού μας ρόλου, αυτού της προάσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, ως Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνουμε έτοιμοι κάθε στιγμή, να στηρίξουμε το έργο σας με ιδέες, προτάσεις, παρεμβάσεις και με πρωτοβουλίες, που συνάδουν με πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που πρέπει να υπάρχει, όχι γιατί το προβλέπουν  διατάξεις, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι είναι για το κοινό συμφέρον, όχι μόνο των υπηρετούντων Αστυνομικών, αλλά  και των πολιτών της Καρδίτσας γενικότερα!


Θεωρώντας ότι, τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους και οι παρεξηγήσεις, όπου υπάρχουν, να επιλύονται με διάλογο και επιχειρήματα, παρακαλούμε όπως ορίσετε συνάντηση με το σωματείο μας, ώστε να θέσουμε τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά μας κατ ιδίαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: