Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΕΠΤΑ (7) ΝΕΩΝ ΚΡΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙ.ΑΣ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, συνεχίζοντας να κάνει πράξεις, τις εξαγγελίες του για δράσεις που σκοπό έχουν την καλυτέρευση της ασφάλειας και των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας, προμηθεύτηκε και δώρισε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Καρδίτσας, επτά (7) νέα κράνη τύπου «NOLAN», τα οποία και θα αντικαταστήσουν αντίστοιχα παλαιότερα κράνη, που η επιχειρησιακή τους κατάσταση ελλόχευε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας, σε περίπτωση ατυχήματος.
Η αγορά των επτά (7) νέων κρανών, πραγματοποιήθηκε κατά 50% από έσοδα της χοροεσπερίδας και το υπόλοιπο 40% καλύφθηκε από το ταμείο του Σωματείου μας. Το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας, συμμετείχε στην δωρεά, καλύπτοντας το υπόλοιπο 10%  με ολόκληρο το αναλογούν ποσό που του αντιστοιχούσε από την χοροεσπερίδα που  συνδιοργανώθηκε  στης    02 Απριλίου 2019, στο κοσμικό κέντρο ΚΕΝΤΙΑ.
Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης και ο Γενικός Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ενώ από την πλευρά του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας, παραβρέθηκε ο Ταμίας, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος.
Με την ευχή όλων μας, η 27η Ιουνίου να σημάνει την αρχή για ασφαλέστερες περιπολίες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. του Νομού μας, θα συνεχίσουμε με αντίστοιχες δράσεις να στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, επιδιώκοντας  να καλύπτουμε η να κλείνουμε, τα όποια κενά κρίνονται απαραίτητα, με στοχευμενες παρεμβάσεις μας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: