Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019.




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

«Αρχή άνδρα δείκνυσι». (Σοφοκλής).
«η ποιότητα του ανδρός φαίνεται μόνο όταν αναλάβει αξιώματα και εξουσία.»
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της εκλογικής διαδικασίας, όπου θα αναδειχθούν τα πρόσωπα που θα ηγηθούν στις κοινότητες, στους Δήμους και στις περιφέρειες ολόκληρης της χώρας, ως αιρετοί εκπρόσωποι εργαζομένων στα σώματα ασφάλειας του Νομού Καρδίτσας, ευχόμαστε πρωτίστως να εκλεγούν όχι οι αρεστοί, αλλά οι καλύτεροι!
Ο Αστυνομικός ως επαγγελματίας, σε όλη του την καριέρα αγωνίζεται καθημερινά για να μπορέσει να καθιερώσει ένα αυξημένο αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.
Ο Αστυνομικός, ως άνθρωπος, νοιάζεται για τα ίδια ακριβώς προβλήματα και για τις ίδιες δυσκολίες που βλέπει να υπάρχουν γύρω του, αγωνιώντας για την επίλυσή τους, όπως όλοι οι συμπολίτες του.
Προερχόμενοι στην πλειοψηφία μας, από τα σπλάχνα των λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας, έχοντας αυξημένο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, δίνοντας την ζωή μας για εκείνους, όταν και όποτε χρειαστεί, συνάδελφοί μας ανά την Ελλάδα, επιλέγουν να ενεργοποιηθούν μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο, για να βοηθήσουν στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, που δεν αφορούν την επαγγελματική τους ιδιότητα, αλλά τις τοπικές κοινωνίες, ως ενεργοί πολίτες.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας που θέτουν εαυτούς στην διάθεση των συμπολιτών τους, ανεξαρτήτως συνδυασμού και θέσης διεκδίκησης, να έχουν πρωτίστως υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: