Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Διαβαίνοντας πλέον την τελική ευθεία και λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν από την ετήσια χοροεσπερίδα που συνδιοργανώνουν από κοινού οι συνδικαλιστικοί φορείς με την ΙΡΑ Καρδίτσας και οι προετοιμασίες βρίσκονται  σε φουλ ρυθμούς….

Είναι η πρώτη φορά, που μια χοροεσπερίδα, δίνει την δυνατότητα να συναντηθούν και να διασκεδάσουν ως μια μεγάλη Αστυνομική οικογένεια, όλοι οι συνάδελφοι μαζί, με γνωστούς και φίλους του σώματος, από κάθε γωνιά του Νομού. Αποτελεί δε σημαντικό σημείο αναφοράς, άριστης συνεργασίας και κοινής αντιμετώπισης προβλημάτων, στέλνοντας μηνύματα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση!

Προσπαθώντας να κάνουμε πράξη την φράση, «μεγάλη Αστυνομική οικογένεια», πρόταση για συμμετοχή στην ετήσια χοροεσπερίδα της επόμενης χρονιάς, έχει ήδη διατυπωθεί προφορικά, στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, αναμένοντας και προσδοκώντας θετική απάντηση από το Διοικητικό Συμβούλιο των συνταξιούχων συναδέλφων, μιας και όλοι μας αποτελούμε το παρόν και το μέλλον ενός σώματος που δεν έχει μόνον αρχή, μέση και τέλος, αλλά μπορεί και πρέπει να έχει συνέχεια!

Σας περιμένουμε όλους εκεί !!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: