Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ξεκινώντας από τον περασμένο Μάιο μια καινούργια προσπάθεια, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας προσπάθησε και προσπαθεί, με κάθε ευκαιρία να βρίσκετε κοντά στους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Λίγες ώρες πριν το τέλος μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς, υλοποιήσαμε και συμμετείχαμε ενεργά με τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις μας, στην αγωνία και στην λαχτάρα κάθε οικογένειας για περισσότερα παιδικά χαμογελαστά προσωπάκια!

Αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε όλους όσους έτρεξαν, ενδιαφέρθηκαν και συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση αυτών των δράσεων, προσφέροντας απλόχερα μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, καθώς και όλους τους συναδέλφους με τις οικογένειές τους που συμμετείχαν με την παρουσία τους σε αυτές, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχόμαστε από καρδιάς, ο νέος χρόνος να φέρνει υγεία, δύναμη και ευτυχία σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Το 2019 ας είναι μια χρονιά ανάτασης ολόκληρου του Έθνους και όλων των Ελλήνων!

Καλή χρονιά!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια: