Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΜ. ΤΡ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σε όλες τις συναντήσεις με τοπικούς Βουλευτές και σε κάθε αλληλογραφία που συμβαδίζει με τον σκοπό της πραγματικής ενίσχυσης  ενάντια στην εκμετάλλευση και στην άτυπη ομηρία συναδέλφων,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοινώσεις της σε κάθε ευκαιρία επεσήμανε την αναγκαιότητα σχεδιασμού όχι επί χάρτου αλλά επί πραγματικών αναγκών.

Με ανακοίνωσή της σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων,  υιοθετώντας τις διαμαρτυρίες των πρωτοβάθμιων  ενώσεων  που ένωσαν την φωνή τους μαζί με την δική μας, μας ενημερώνουν  ότι συναντήθηκαν με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, στην οποία ο Πρόεδρος, κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, κατέστησε σαφές ότι «η Διοίκηση οφείλει να συμμορφώνεται με τις αρχές της νομιμότητας και άρα να διενεργήσει τις μεταθέσεις με βάση τα οριζόμενα στο ισχύον π.δ., ήτοι από τον Πίνακα Μεταθέσεων, κλείνοντας κάθε παράθυρο καταστρατήγησής του».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία,  υιοθετώντας  το νόημα του κειμένου που της αποστείλαμε την 10/11/2018, μετέφερε επαρκώς, όχι μόνο την αγανάκτηση των συναδέλφων που υπηρετούν ήδη εντός των τειχών, αλλά και δεκάδων άλλων που προσμένουν να υπηρετήσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ως  Ένωση Αστυνομικών Καρδίτσας τιμώντας πρωτίστως την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μας δείχνουν οι συνάδελφοί μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε  προβάλλοντας τα "κακώς κείμενα"  απ όπου κι αν προέρχονται.

Συνεχίζουμε  με παραγωγικό συνδικαλισμό να στεκόμαστε πλάι στους συναδέλφους μας και στα δίκαια αιτήματα τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: