Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.




                                                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

  Στις δύσκολες καθημερινές συνθήκες που καλούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με μόνα εφόδια το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό μας,  έχοντας κατανοήσει πλέον όλοι μας την απουσία κάθε χρηματοδότησης η την δυσκαμψία του συστήματος που κρύβει αντί να λύνει τα προβλήματα κάτω απ το χαλί, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας δηλώνει παρούσα σε κάθε δυνατή οικονομική λύση που οι μικρές δυνατότητες του ταμείου της μπορούν να προσφέρουν.

  Θεωρώντας ακράδαντα ότι οι εισφορές των μελών ενός σωματείου όσο μικρού κι αν είναι, θα πρέπει να είναι ανταποδοτικές σε αυτά και να χρησιμοποιούνται με μόνο σκοπό την επίλυση προβλημάτων που απορρέουν απ την  αστυνομική τους ιδιότητα, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 26ης Ιουλίου 2018 και σε συνεργασία με τo Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας, συμμετείχαμε οικονομικά στην αποπεράτωση εργασιών που διενεργήθηκαν στα κρατητήρια της Δ. Α. Καρδίτσας και είχαν ως σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, τόσο των συναδέλφων όσο και των κρατουμένων που φιλοξενούνται σ αυτά.

  Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και με τα παρεχόμενα μέσα που μας διατίθενται, θα σταθούμε αρωγοί δίπλα στους συναδέλφους μας και θα εργαστούμε στην κατεύθυνση της δυνατής βελτίωσης τόσο των συνθηκών εργασίας όσο και του βιοτικού τους επιπέδου που απορρέει από αυτή.


                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.




         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     
ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης
                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                    ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: