Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας.


   ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
                      ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    2ο Χλμ. Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 ΤΗΛ. & ΦΑΞ: 24410.42444





                                                       Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


   Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Καρδίτσας Ταξίαρχο ΓΑΤΣΟΥΝΙΑ Δημήτριο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί 03/07/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ. στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης,ο Γεν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος και τα μέλη ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ Ιωάννης και ΤΣΙΓΚΑΣ Θωμάς.
   Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το προεδρείο της ένωσης πέραν του εθιμοτυπικού συζήτησε με τον κύριο Ταξίαρχο για τρέχοντα θέματα. (Διμοιρία Υποστήριξης, Ο.Π.Κ.Ε, Εσωτερικές μετακινήσεις, ωράριο εργασίας, στελέχωση υπηρεσιών κ.α.)
   Ο κύριος Ταξίαρχος αφού συνεχάρη το νεοεκλεγέν Δ.Σ. ζήτησε να υπάρξει αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του σωματείου.
   Ως  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους μας ότι θα σταθούμε  δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δικαιώματά τους που έχουν κερδηθεί με αγώνες και θυσίες στο πέρασμα του χρόνου.

                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης
                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: