Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος , Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ στο Νομό Καρδίτσας , η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του , στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς του Νομού μας.
Ειδικότερα έμφαση δόθηκε στη μεταστέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας στη Σχολή Αστυφυλάκων, στη τοποθέτηση Διοικητή στο Α.Τ. Σοφάδων , στη περικοπή εγκρίσεων δαπανών λειτουργικών αναγκών, στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων, στην αντικατάσταση των στολών δικυκλιστών  της ΟΜ.ΔΙ.ΑΣ. καθώς και στην ενίσχυση όλων των Υπηρεσιών του Νομού με έμψυχο Δυναμικό.

                                                      ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
                         -Ο-                                                          -Ο-
                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ  ΣΩΚΡΑΤΗΣ                           ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πανελλαδικός Ένστολος Ξεσηκωμός 9/9/2016 81η Δ.Ε.Θ.


Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.....

Συμβολική ένστολη διαμαρτυρία με αφορμή τις ιστορικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας πραγματοποιεί η ΠΟΑΣΥ από το πρωί με αποδέχτη την Ελληνική Κυβέρνηση και κύρια στόχευση την πλήρη συμμόρφωση του οικονομικού της επιτελείου στα διατασσόμενα με τελεσίδικο και ξεκάθαρο τρόπο από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα κανάλια εφαρμόζονται άμεσα! Οι αποφάσεις του ΣτΕ που δικαιώνουν τους εργαζόμενους ένστολους, δεν εφαρμόζονται ΠΟΤΕ!! Δυο μέτρα και δυο σταθμά ; ΓΙΑΤΙ; Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου;», είναι τα πελώρια ερωτηματικά που τίθενται και αποτυπώνονται στο πανό που αναρτήθηκε έξω από το κτίριο του ΣτΕ επί της Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της παρέμβασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.