Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015


            << Εκλογική αποζημίωση! Το άλλο με το ΤΟΤΟ το ξέρετε;>>
Αξιότιμοι κ. Συνάδελφοι της Π.Ο.ΑΣ.Υ και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση  που συνυπογράψατε, σχετικά με την διεκδίκηση της εκλογικής αποζημίωσης για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Και αφού πολύ σωστά επισημαίνεται, τον σημαντικό ρόλο που καλείται να επιτελέσει η Ελληνική Αστυνομία για την υλοποίηση της όλης διαδικασίας, καταλήγετε να ζητάτε << το διπλάσιο της εκλογικής αποζημίωσης που χορηγήθηκε στις ευρωεκλογές>>.
Κύριοι συνάδελφοι, από πού κοστολογείται η όλοι αυτή διαδικασία με το διπλάσιο των ευρωεκλογών;
Ζητήθηκε η άποψη των πρωτοβάθμιων Σωματίων και συνηγόρησαν υπέρ αυτού;
Ή μήπως λόγω της αποκατάστασης των μισθών και της πλήρης συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με την απόφαση του Σ.Τ.Ε είπατε να της κάνετε κάποιο <<σκόντο>>.
Και όλα αυτά μετά από << έντονες πιέσεις των μελών μας>> όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή σας, δηλαδή αν δεν υπήρχαν αυτές πόσο θα ζητούσαμε;
Κύριοι συνάδελφοι, να απαιτηθεί εκλογική αποζημίωση ίση με την συμβολή  του αστυνομικού προσωπικού στην ακώλυτη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος όλων μας και αν οι παχιές αγελάδες έχουν τελειώσει όπως πολλές φορές ανέφερε ο Υπουργός μας, δεν έχω καταλάβει γιατί αυτές πρέπει να τελειώνουν πάντα για Εμάς και για κάποιους άλλους να υπάρχουν ακόμα.       
                                      ΤΖΕΡΤΖΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

                          Γεν. Γραμματέας της Ε.Α.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: