Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014 14:13

Την ερχόμενη Δευτέρα θα μάθουν οι ένστολοι τί θα κάνει η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)
Την ερχόμενη Δευτέρα θα μάθουν οι ένστολοι τί θα κάνει η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ
"Υποχώρησε" ο υπουργός οικονομικών μπροστά στην επιμονή των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας, οι οποίοι τον "επισκέφτηκαν" πριν από λίγο στο γραφείο του δηλώνοντας την ανυποχώρητη πρόθεση τους να συναντήσουν τον κ. Χαρδούβελη προκειμένου να τους πει επιτέλους τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο
υπουργός των οικονομικών τους έκανε γνωστό πως θα τους δεχτεί στο γραφείο του την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, ώστε να τους εκθέσει τον κυβερνητικό προγραμματισμό επί του θέματος.
Θυμίζουμε πως προηγήθηκε τρισάγιο στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου Δημητρίου και Μαυροειδή Θεμιστοκλή, Πυροσβέστη Διαβολή Αλεξάνδρου και του Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου Δημητρίου, που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά του Υμηττού, στις 22-7-1998.
Σύμφωνα, με την προ ημερών ανακοίνωση των ομοσπονδιών, " Οι Ομοσπονδίες μας θα τιμήσουν τη μνήμη τους, συμμετέχοντας στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια, ώρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Αμαλία (Αμαλίας 10, Πλατεία Συντάγματος).

  Η Πολιτεία, σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν οξυνθεί τα προβλήματα και η ανασφάλεια όλων, οφείλει να αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τη θωράκιση των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών έχουν τραυματίσει βαρύτατα την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών-γεγονός που αποτυπώνεται καθημερινά και με προσωπικό κόστος στο ένστολο δυναμικό τους.

  Τελευταία διαπίστωση, η συνεχιζόμενη μη συμμόρφωση του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης στην τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των οικονομικών αδικιών που έχουν υποστεί αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί με τους αντισυνταγματικούς νόμους περί περικοπών κλπ."

ypografes omospondion6

omospondies logo

Δεν υπάρχουν σχόλια: