Τρίτη 8 Απριλίου 2014

" Γιατί οι χαμηλόβαθμοι θεωρούν τους στρατηγούς ταξικούς αντιπάλους..." του Κώστα Χατζηαναγνώστου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
" Γιατί οι χαμηλόβαθμοι θεωρούν τους στρατηγούς ταξικούς αντιπάλους..." του Κώστα Χατζηαναγνώστου
Ανασύρουμε από τα σχόλια της θέση του προέδρου της ένωσης Αλεξανδρούπολης Κώστα Χατζηαναγνώστου, στο άρθρο του αντιστράτηγου ε.α. Κ. Ντζιμάνη υπό τον τίτλο "Αντιστράτηγος καλεί τους στρατιωτικούς να μην δεχτούν την φιλανθρωπία του 500ρικου ". 
"Θα συμφωνήσω με κάποια από αυτά που γράφει ο κ. Ντζιμάνης αλλά θα
ήθελα να του θυμίσω ότι και βολεμένοι ένστολοι υπάρχουν ακόμα και έχουν εξαγοράσει την τιμή , την αξιοπρέπεια και την ηθική και την ψήφο τους έχουν πουλήσει κλπ θα είχαν όμως όλα αυτά προστιθέμενη αξία αν ο κ. Ντζιμάνης και πολλοί άλλοι τα έλεγαν αυτά και τα έκαναν πράξη όταν ήταν στην ενέργεια τώρα λογίζονται ως κροκοδείλια δάκρυα.
Μήπως έχει να μας πει κάτι ο κ. Ντζιμάνης για το πως όλοι οι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί όλων των κατηγοριών των ένστολων μέχρι και πριν λίγα χρόνια όταν αποστρατευόταν αυτεπάγγελτα με την προσφυγή τους στα διοικητικά δικαστήρια έπαιρναν δύο και τρεις βαθμούς επιπλέον χωρίς να έχουν κολλήσεις ούτε ένα ένσημο σε αυτούς τους βαθμούς ώστε και παραπάνω εφάπαξ αλλά και επικουρικές συντάξεις και μερίσματα έπαιρναν χωρίς στην ουσία να τα δικαιούνται έναντι των χαμηλόβαθμων κάνοντας αφαίμαξη στα ταμεία. 
Μήπως μπορεί να μας σχολιάσει τα αυξημένα μερίσματα που έδινε το ΜΤΣ με την κακοδιαχείριση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από τα Δ. Σ. έφθασαν το ταμείο στην χρεοκοπία.
Που ήταν όλοι αυτοί οι στρατηγοί όλα αυτά τα χρόνια και θυμήθηκαν τώρα που έφτασε και σε αυτούς η κρίση στις τσέπες τους.
Δυστυχώς στρατηγέ όταν ήσασταν στην ενέργεια και εσείς και οι άλλοι στρατηγοί στην συντριπτική σας πλειοψηφία το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η δική σας βολή.
Για τους χαμηλόβαθμους δεν σας ενδιέφερε για αυτό σήμερα μην ψάχνεται να βρείτε συμμάχους. Όλοι οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες σας θεωρούσαν και σας θεωρούν ταξικούς αντιπάλους
Με τις υγείες σας. "
Κώστας Χατζηαναγνώστου
.Πηγή: bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: