Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Ο Νίκος Καραδήμας παραιτείται και καταγγέλλει για λογοκρισία την ΠΟΑΣΥ, Για ποιο λόγο κατηγορεί τους Κυριαζίδη και Νταβλούρο *

Αναρτήθηκε από ΖΗΤΑ blog 29 Μαρτίου 2014 | 17:52

 ,ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ,OMADA ZHTA,www.omadazita.gr,ZHTA blog,Z,Ζ,ζ,z

ZHTA blog ➤ ΣΧΟΛΙΟ:  Άργησες Νικολάκη..... άργησες πολύ

Σοκ στην ΠΟΑΣΥ και στον ένστολο συνδικαλισμό. Πριν από λίγο, ο γνωστός συνδικαλιστής Νίκος Καραδήμας ανέβασε στο facebook κείμενο με το οποίο κάνει γνωστή την παραίτηση του απο τη συντακτική ομάδα της εφημορίδας της ΠΟΑΣΥ, καταγγέλλοντας ότι υπέστη
θύμα άγριας λογοκρισίας.

Ο κ. Καραδήμας, δεν παραλείπει να στρέψει τα πυρά του κατά δύο βουλευτών της νέας δημοκρατίας, πρώην ένστολων "χρεώνοντας" τους αδιαφορία και υπονόμευση των κεκτημένων δικαιωμάτων των πρώην συναδέλφων τους.
Διαβάστε το κείμενο του κ. Καραδήμα...

"Συνάδελφοι ....
Δεν λειτουργώ εν θερμώ με την παρακάτω πράξη μου.
Επίσης δεν απαξιώνω καμία προσπάθεια σας, αλλά δεν αισθάνομαι επάρκεια συνδικαλιστική στην παρούσα φάση. Ως γνωστόν εκτός απο μέλος της ε.γ της ομοσπονδίας μας, με ορίσατε και ώς μέλος της συντακτικής ομάδας του μηνιαίου εντύπου μας.

Δυστυχώς διαπιστώνω για άλλη μια φορά να λογοκρίνονται οι απόψεις μου. Η ασυμβατη και ακατανόητη αυτή συμπεριφορα να αφαιρεθεί απο την ύλη του νέου τεύχους κείμενό μου ,μου δίνει το δικαίωμα να υποβάλλω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτηση μου απο την συντακτική ομάδα .Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον συνάδελφο κ.Τριγώνη για την συνεργασία.
Εξακολουθώ δε να θεωρώ υπεύθυνο τον βουλευτή κ.Κυριαζίδη γιά ότι συνέβη τα τελευταία χρόνια σε βάρος μας , πέρα απο τα μνημόνια .Ως πρώην συνάδελφος δεν υπερασπίστηκε διόλου τα κατοχυρωμένα δικαιώματα μας .

Μόλις χθές τόσο αυτός αλλά και οι κ.κ.Βλαχογιάννης και Νταβλούρος που κατετέθη στην ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο δεν αντέδρασαν κάν για τις νέες διατάξεις που αν μη τι άλλο προσβάλουν και την νοημοσύνη μας, αλλά ταυτόχρονα επιχειρείται η εκ νέου απεμπλοκή του ταμείου μας απο το Υπουργείο μας που με πολύ κόπο και προσπάθεια είχε ενταχθει προ ημερών με υπουργική απόφαση."


... συνέχεια ► http://www.omadazita.gr/2014/03/blog-post_4208.html#ixzz2xN2lIYqX

Δεν υπάρχουν σχόλια: