Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

    

ΕΝΩΣΗ    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
                    ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
                                                                        ΚΑΡΔΙΤΣΑ 21-03-2014


ΠΡΟΣ: 1) ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μέσω  Τ.Α΄ και Α.Τ)

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 506/1/7-α

ΘΕΜΑ: << Καταβολή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης >>
     ΣΧΕΤ:   Το υπ’ αρίθμ. 506/1/27 από 20-03-2014 έγγραφο Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο, μας γνωστοποιείται η συνάντηση των προεδρείων των ομοσπονδιών μας με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ Χρήστο, για το επίμαχο θέμα της καταβολής στους ένστολους της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης. Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός, παρουσίασε την συμφωνία για την έκτακτη αυτή ενίσχυση ενός αριθμού συναδέλφων.
Συνάδελφοι, είναι φανερό ότι ο εμπαιγμός για τους ένστολους από τα πλέον επίσημα χείλη, σχετικά με την αποκατάσταση των αδικιών που υποστήκαμε από την εφαρμογή του μνημονίου, δεν έχει όριο. Δεν ζητήσαμε ελεημοσύνη, αλλά να γίνει πράξη η υπόσχεση του ίδιου του Πρωθυπουργού, για μερική αποκατάσταση των αδικιών του συνόλου των ένστολων.
Με τον τρόπο που σκοπεύουν να διανείμουν μέρος του πλεονάσματος, επιχειρούν να διχάσουν το προσωπικό, φέρνοντας σε αντιπαράθεση αυτούς που έχουν χρόνια Υπηρεσίας και αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, με εκείνους τους νεότερους, χωρίς πολλές υποχρεώσεις αλλά κακοπληρωμένους συναδέλφους.
Η εποχή του << Μαυρογιαλούρου >> έχει παρέλθει ανεπίστρεπτη. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Ελπίζουμε, ότι στην νέα συνάντηση του προεδρείου μας με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, να βρεθεί λύση ώστε να ενταχθούν περισσότεροι συνάδελφοι στους δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι δεν είμαστε δεδομένοι κανενός και ο << Ηλίας του 16ου >>
Απαιτεί να ζήσει επιτέλους αξιοπρεπώς.           
                  
               

                                                           Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ  Άγγελος                                        ΤΖΕΡΤΖΕΛΑΣ  Γεώργιος                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια: