Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ένας καλός μας φίλος, με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Βούτση, με "θύμισε" μια επιστολή αγανακτισμένου αστυνομικού στο bloko.gr στις 18 Φεβρουαρίου του 2012, την περίοδο που είμασταν ακόμα blog, με τίτλο  " Αγανακτισμένος αστυνομικός γράφει: "Αν θέλεις γράφεις και μια αλήθεια" ". Νομίζουμε ότι το νόημα και όσα απορρέονται από το κείμενο είναι επίκαιρα, περισσότερο ίσως από ποτέ.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
Ακούστε λοιπόν και καμιά αλήθεια αν
αντέχεται … Οι Αστυνομικοί είναι οι από τους λιγότερους ευνοημένους αυτού του τόπου.
Όταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν επιδόματα (των 176 ευρώ κ.λ.π.), ψεύτικες υπερωρίες ,(ναι λέω για αυτές τις 20 ώρες κάθε μήνα που ακόμα γράφεται), όταν είχαν λύσει το σύνολο των προβλημάτων τους (πενθήμερο-αργίες και εργασιακή ασφάλεια) και παρόλαυτα έκαναν κάθε τρεις και λίγο απεργία χάρη στους γελοίους εργατοπατέρες τους, όταν έκαναν διαγωνισμό ποιος θα πρωτοπάρει άδεια από την σημαία και όλα αυτά για τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο είναι ξακουστό , υπήρχαν και κάποιοι χαζοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμα και τώρα τι θα δουλέψουν αύριο , δουλεύουν συνειδητά όταν όλοι έχουν σταματήσει, δεν αναγνωρίστηκε το επάγγελμα τους ΠΟΤΕ ως επικίνδυνο (τι είναι άλλωστε 150 νεκροί σε 30 χρόνια και 600 τραυματίες), δεν πήραν ΠΟΤΕ επιδόματα, δούλευαν ΠΑΝΤΑ τζάμπα υπερωρίες και τους έχαναν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους, πληρώνονται 2,93 ευρώ την ώρα το νυχτερινό και 45 ευρώ το Σάββατο και την Κυριακή .   Όταν λοιπόν εσείς καλοπερνάγατε εμείς παλεύαμε για τα αυτονόητα που εσείς είχατε λύσει από καιρό. Και τώρα που όλα καταρρέουν, που χάσατε τον ψεύτικο παράδεισο που ζούσατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, τα ζώα οι Έλληνες βρήκαν ποιος φταίει.
Πάμε λοιπόν όλοι στην Βουλή να πετάξουμε πέτρες στα ΜΑΤ. Γιατί αυτοί φταίνε επειδή ως γενίτσαροι προστατεύον τα αφεντικά τους και φταίνε για όλα. Έτσι δεν είναι ΕΕΕΕΕΕ? Ε λοιπόν ωραίο το παραμύθι σας πολύ ωραίο … Βέβαια, τα ΜΑΤ φταίνε γιατί δεν σας αφήνουν να κάψετε την βουλή και να σκοτώσετε τους προδότες τους πολιτικούς ή να τους κρεμάσετε στην πλατεία Συντάγματος σας καλοί χριστιανοί και δημοκράτες.. Ε ? έτσι δεν είναι ?
Το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ τόσα χρόνια ας το ξεχάσουμε όπως μας βολεύει , ή το ότι αν έστω και τώρα σας έταζαν έναν διορισμό στο δημόσιο θα ξεχνάγατε το διπλανό σας που πεινάει επίσης να το ξεχάσουμε εεεε ?????  Ας ξεχάσουμε ότι χάρις σε αυτούς τους βρωμιάρηδες πολιτικούς κάθε άχρηστος τρώει ψωμί σε αυτό το κακόμοιρο κράτος.
Ας πάμε όλοι να πετάξουμε μια πέτρα στα ΜΑΤ και έτσι θα ξεπλύνουμε την βλακεία που μας έδερνε τόσα χρόνια σε κάθε εκλογές όταν καταψηφίζαμε όποιον μας έλεγε αλήθεια και ψηφίζαμε όποιον μας έταζε λαγούς με πετραχήλια.
Άλλωστε τώρα ξέρουμε ποιος φταίει τα ΜΑΤ. Φταίνε που δεν μας αφήνουν να κάψουμε την Βουλή ή να βιάσουμε σαν ωραίος όχλος τις βουλευτίνες κα μετά να πάμε σπίτι μας να κοιμηθούμε αγκαλιά με τα παιδιά μας και να πούμε τι ωραίοι που ήμασταν. Ε, εσύ που διαβάζεις, θα πεις οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα…
Όχι μωρέ δεν κάνουν. Μόνο να βιάζουν την κατά άλλα αγαπητή τους πατρίδα, με το να ζουν σε βάρος της επί δεκαετίες, χωρίς να της έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα άλλο, εκτός από το να την κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο, στους φόρους, στις μίζες στις προμήθειες τις οποίες έπαιρναν μόνο οι πολιτικοί και προς Θεού ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (γιατροί, εφοριακοί, καθηγητές κ.α.) .
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΘΩΕ ΈΛΛΗΝΑ. ΌΣΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ . ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ  ΓΕΛΟΙΕ …..  άντε τώρα μπες στο facebook ΒΛΑΚΑ.
ΠΗΓΗ:bloko.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: