Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

"Υιοθέτηση" των ορφανών παιδιών όσων συναδέλφων μας θυσιάζουν τη ζωή τους στο υπηρεσιακό καθήκον


shmata_poasy-poaxiaΑθήνα 20 Ιουλίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 605/10/10α


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Ολοκληρώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (20/07/2011) στην Ολομέλεια της Βουλής με ομόφωνη απόφαση όλων των Πολιτικών Κομμάτων η διαδικασία «υιοθέτησης» των ορφανών παιδιών όσων συναδέλφων μας θυσιάζουν τη ζωή τους στο υπηρεσιακό καθήκον.
 vouli gia tekna synadelfon 1 Με το πέρας των εργασιών, τα προεδρεία των Ομοσπονδιών συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ Φίλιππο, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση όλων των συναδέλφων με την παράκληση να μεταφέρει τις ευχαριστίες μας σε όλους τους Βουλευτές μαζί με τις αγωνίες μας για το δυσμενές περιβάλλον μέσα στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους οι Έλληνες αστυνομικοί, οι οποίοι προσβλέπουν στην ουσιαστική συμβολή και ανταπόκριση των Ελλήνων Βουλευτών στον αγώνα μας για μια σύγχρονη, δημοκρατική και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.


vouli gia tekna synadelfon 2  Η συγκεκριμένη απόφαση είναι μια συμβολική πράξη υψίστης σημασίας και έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο αστυνομικός θεσμός στη χώρα μας χρειάζεται πράγματι την υλική και ηθική υποστήριξη σύσσωμης της Ελληνικής Πολιτείας.
  Για το συνδικαλιστικό μας κίνημα είναι σαφές ότι με την απόδοση τιμών προς τους Ήρωες Αστυνομικούς, αλλά και με την στήριξη των οικογενειών τους, δεν πράττουμε μόνο το αυτονόητο χρέος μας, αλλά επιβεβαιώνουμε και την βούλησή μας να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη θωράκιση του αστυνομικού λειτουργήματος, ώστε αφενός να είναι ασφαλής ο αστυνομικός και αφετέρου να αισθάνεται προστατευμένος και ο πο

Δεν υπάρχουν σχόλια: