Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ "ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"


Λάρισα 14 Ιουνίου  2011
ΨΗΦΙΣΜΑ

    Η ολομέλεια των Διοικητικών Συμβουλίων των Θεσσαλικών Ενώσεων, με τη συμμετοχή κλιμακίου της Ομοσπονδίας υπό τον πρόεδρο κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και τη συμμετοχή του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, στην ανοιχτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα, έπειτα από:

   την άδικη και απαξιωτική αντιμετώπιση της Κυβέρνησης προς τον εργαζόμενο αστυνομικό,
   την επικίνδυνη περιστολή του προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του Αστυνομικού και μειώνει τη δυνατότητα επέμβασης του για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,
   και κυρίως το ΣΟΚ που υπέστη το σύνολο των Αστυνομικών από τα εξαγγελθέντα νέα μέτρα-περικοπές,(-12.6% για καταβολή μισθών, -49,2% για καταβολή πρόσθετων παροχών όπως πενθήμερα, νυχτερινά, -28,6% για προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού κ.α.), εκφράζοντας το σύνολο των Αστυνομικών της Θεσσαλίας,
  α) Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και δηλώνουμε    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.,
  β) Ομόφωνα αποφασίζουμε να συμμετάσχουμε στην ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση που διοργανώνει η ΠΟΑΣΥ στην Αθήνα και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

    STOP στην εξαθλίωση της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας
    STOP στη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματος του Έλληνα Αστυνομικού
    ΝΑΙ στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας
    ΝΑΙ στη μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας

  γ) Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των αιτημάτων μας και για να υπάρχουν συνθήκες ασφαλείας για όλους τους πολίτες της χώρας, έχοντας συμπαραστάτη προς αυτό, το σύνολο των πολιτών της Ελλάδας, που συμμερίζονται τους προβληματισμούς μας και βιώνουν και αυτοί τα δεινά της οικονομικής αυτής επέλασης.
  
Συναδέλφισσες- συνάδελφοι

   Τα ψέματα τέλειωσαν. Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Οφείλουμε να δηλώσουμε δυναμικά το παρόν μας στην ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΕΝ. ΑΣΤ. ΛΑΡΙΣΑΣ      ΕΝ. ΑΣΤ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ     ΕΝ. ΑΣΤ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ             ΕΝ. ΑΣΤ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΟΛΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ.      ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΕΡ.    ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: